Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2021 12:59 - Природата е Велика Сила! Тя се ръководи от същества далеч отвъд човешката йерархия
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1134 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.07.2021 13:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Анастасия Гешева

До един период от моето развитие и аз мислех, че климатичното оръжие е много опасно и може да влияе на Земята. Но когато намерих истинският източник на духовно знание, разбрах, че това изобщо не е така. Не че няма климатично оръжие HAARP. Има, но то е само за приспани съзнания и много прилича на игра с водни пистолетчета.
Природата е Велика Сила! Тя се ръководи от същества далеч отвъд човешката йерархия, атмосферните състояния се ръководят от същества много високо поставени, които е абсурдно дори да си помислим, че можем да ги манипулираме тук, светли или тъмни.
Всички случаи, при които тези същества се съгласяват да изменят атмосферните процеси заради нас, независимо дали по тъмни или светли причини, са единствено и само за урок на човека и човечеството! Това са отвъд човешкото съзнание могъщи сили, на които е смешно да си мислим, че можем да повлияем с климатично оръжие. Така че, дори да има такова и да се използва в момента, това е забавление за духовете през нас.
От друга страна, понеже човек е част от Природата, неговите мисли, чувства, желания и постъпки влияят във всеки момент върху атмосферните условия.
Ето това е по-правдоподобната версия на случващото се.
Ние сами сме климатично оръжие, никакъв харп не е нужен. Достатъчно е да се натрупа негативна енергия някъде, страх, отчаяние, злоба и омраза, за да се предизвикат различни видове природни бедствия. Но дори и тогава ви питам, как ще определите какъв вид бедствие ще дойде? Никак. Няма как, защото абсолютно нищо не разбираме от Живия Живот на Природата. Тя е невероятен организъм и работи безусловно категорично и никога не прави изключения за никого в законите си.
В Новото Учение за бъдещия живот на Земята са дадени всички необходими указания за разбиране и живот в и с Природата. Харп го забравете, пръскането със самолети също. Неслучайно аз никога не коментирам тези неща. Има ги и какво от това? Те са допуснати за урок на учениците.
Който си учи уроците, него нищо не може да го изненада или притесни.
Американците обаче нямат отворени сетива за духовния и Божествения свят и затова там нивото на обяснение на събитията е много ниско. Затова там темата Харп върви много добре, защото вибрират на тази честота да помислиш водното пистолетче за истинско оръжие и да се страхуваш от него.
Има две условия, които доказват, че Земята е с решено бъдеще и то е път в издигане, светлина и любов. Независимо какви сили работят тук и им се дава право да изпитват човечеството, пътят е решен. Независимо какви невероятни трудности, изпитания и страшни противодействия, стигащи на моменти до невъзможност да бъдат понесени, има, пътят е решен. На Земята и тъмните и светлите сили се подчиняват на Един! И не само на Земята е така.

Следователно при едно издигащо вибрациите си съзнание Природата ПОМАГА, А НЕ ПРЕЧИ! На вирусите им е дадено право да съществуват. Играем си и с тях. Те са тъмни духове свалени в материята. Как се работи с тъмни духове и как се справя с тях е обяснено, дадено, казано.
Докато човечеството игнорира Христовия Дух и етапите на Неговото изявление на Земята, докато игнорира Божествения и духовния свят, все така ще е и по-лошо ще става. Технологизирането е поредната залъгалка на тъмните духове за вироглавите и неподчиняеащи се човеци. Цялата тъмнина на Земята досега, която познаваме като ад, ще бъде детски пионерски лагер в сравнение с тъмнината на био енерго джендър техно дигиталния мрак, който представлява предлаганото сега.
Адът също няма дъно, който изгаря от желание да го провери, ще го провери. Но да се знае, правителствата водят своите народи точно в този ад!
Те трябва да знаят обаче, че ние имаме и друга път и той вече е в конфликт с техния. И ние сме подкрепени на 100% и сме в пълна безопасност. И замисленото няма да се осъществи за всички!

Анастасия Гешева



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3804267
Постинги: 2351
Коментари: 744
Гласове: 1918
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия